Rødbedesalat med avocado

 
     
   
     
    1/2 bakke rucola (2-3 håndfulde)
2 mellemstore rødbeder
2 modne avocado
saften af 1/2 citron
1-2 spsk sorte sesamfrø

- - - - -

Rens, skyl og afdryp rucolaen, og læg den i bunden af en salatskål. Skræl rødbederne og riv dem groft. Læg de revne rødbeder ovenpå rucolaen – dryp evt. med lidt olivenolie (valgfrit). Kom citronsaften i en skål. Flæk avocadoerne, tag stenen ud og skrællen af, og skær kødet i både. Avocadobådene vendes i citronsaften, derefter lægges de i en ring ovenpå rødbederne. Drys salaten med sorte sesamfrø og server.

Velegnet som erstatning for grøn salat fx som tilbehør til fisk og kartofler.
   
     
     
 Copyright © Bente Hoffmann, 2009
Opskriften er til fri afbenyttelse til privat brug.
Ved kommercielt eller anden offentlig brug kræves Bente Hoffmanns skriftlige tilladelse. Forespørg her >>