Rødbedesalat med avocado |
||||
1/2 bakke rucola (2-3 håndfulde) 2 mellemstore rødbeder 2 modne avocado saften af 1/2 citron 1-2 spsk sorte sesamfrø - - - - - Rens, skyl og afdryp rucolaen, og læg den i bunden af en salatskål. Skræl rødbederne og riv dem groft. Læg de revne rødbeder ovenpå rucolaen dryp evt. med lidt olivenolie (valgfrit). Kom citronsaften i en skål. Flæk avocadoerne, tag stenen ud og skrællen af, og skær kødet i både. Avocadobådene vendes i citronsaften, derefter lægges de i en ring ovenpå rødbederne. Drys salaten med sorte sesamfrø og server. Velegnet som erstatning for grøn salat fx som tilbehør til fisk og kartofler. |
||||
Copyright © Bente Hoffmann, 2009 Opskriften er til fri afbenyttelse til privat brug. Ved kommercielt eller anden offentlig brug kræves Bente Hoffmanns skriftlige tilladelse. Forespørg her >> |
||||