Rødbeder med lakrids og mynte

 
     
   
     
    3 middelstore rødbeder
4 stjerneanis
2 spsk olivenolie
1 1/2 spsk finthakket frisk mynte
1/2 tsk lakridspulver (raw liquorice powder)

- - - - -

Kog rødbederne sammen med stjerneanis i 30-40 minutter. Der må gerne være lidt bid i dem. Køl rødbederne lidt af, pil dem og skær dem i tern på ca. 1 x 1 cm. Bland olivenolie, den friske mynte og lakridspulveret i en skål, og vend rødbedeternene i marinaden. Lad det trække i minimum en time, så smagen sætter sig. Lige inden servering drysses en lille smule tørt lakridspulver over rødbederne.
Serveres som tilbehør fx til fisk.
   
     
     
 Copyright © Bente Hoffmann, 2011
Opskriften er til fri afbenyttelse til privat brug.
Ved kommerciel eller anden offentlig brug kræves Bente Hoffmanns skriftlige tilladelse. Forespørg her >>