Rødbeder med lakrids og mynte |
||||
3 middelstore rødbeder 4 stjerneanis 2 spsk olivenolie 1 1/2 spsk finthakket frisk mynte 1/2 tsk lakridspulver (raw liquorice powder) - - - - - Kog rødbederne sammen med stjerneanis i 30-40 minutter. Der må gerne være lidt bid i dem. Køl rødbederne lidt af, pil dem og skær dem i tern på ca. 1 x 1 cm. Bland olivenolie, den friske mynte og lakridspulveret i en skål, og vend rødbedeternene i marinaden. Lad det trække i minimum en time, så smagen sætter sig. Lige inden servering drysses en lille smule tørt lakridspulver over rødbederne. Serveres som tilbehør fx til fisk. |
||||
Copyright © Bente Hoffmann, 2011 Opskriften er til fri afbenyttelse til privat brug. Ved kommerciel eller anden offentlig brug kræves Bente Hoffmanns skriftlige tilladelse. Forespørg her >> |
||||