Pastasalat med grøntsager og ost

 
     
   
     
    100 g Il Fornaio økologisk rugfuldkornspasta
250 g fuldkornspasta (her økologisk eliche (fra Irma))
1 stor courgette i solide tern
1 rød peberfrugt i små tern
125 g dampede sugar snaps (eller sukkerærter) skåret i halve
150 g gybna baida-ost
20-25 grønne oliven

Marinade
3-4 spsk olivenolie
1 spsk hvid balsamicoeddike
2 spsk tørret oregano
2 tsk timiansalt
kværnet peber

- - - - -

Kog pastaen efter anvisningen på poserne og i to forskellige gryder (= forskellig kogetid). Rør imens marinaden sammen, og skær grøntsagerne ud. Vend den varme pasta i marinaden, og lad den køle af ca. 10 minutter. Bland grøntsagerne og oliven i pastaen. Bræk gybna baida-osten i mindre stykker, og bland den i pastasalaten. Servér evt. brød til.
   
     
     
 Copyright © Bente Hoffmann, 2009
Opskriften er til fri afbenyttelse til privat brug.
Ved kommercielt eller anden offentlig brug kræves Bente Hoffmanns skriftlige tilladelse. Forespørg her >>