Marinerede rødbeder |
||||
![]() |
||||
600 g rødbeder 6 hele stjerneanis 3 spsk olivenolie 1 spsk æbleeddike ca. 1/3 tsk urtesalt friskkværnet peber - - - - - Skyl rødbederne og kom dem i en gryde sammen med stjerneanis, dæk med vand og bring i kog. Lad rødbederne koge i ca. 30 minutter, eller til de er næsten møre (der må gerne være lidt bid i dem). Hæld vandet fra, fjern stjerneanissene, og lad rødbederne køle af. Rør en marinade af olivenolie, æbleeddike, urtesalt og peber. Pil/smut rødbederne, og skær dem i grove tern. Rødbedeternene vendes i marinaden. Lad dem hvile i mindst en time, inden de serveres. Bruges som en salat som tilbehør til fx fisk eller grønne retter. |
||||
Copyright © Bente Hoffmann, 2011 Opskriften er til fri afbenyttelse til privat brug. Ved kommerciel eller anden offentlig brug kræves Bente Hoffmanns skriftlige tilladelse. Forespørg her >> |
||||