Kold kartoffelsalat med krydderurter

 
     
   
     
    800 g kartofler
3 dl afdryppet yoghurt naturel (eller græsk yoghurt)
3 spsk cremefraiche 18 %
saften af ½ citron
2 små håndfulde friske basilikumblade
1 lille håndfuld friske oreganoblade
blade af en stilk frisk mynte
friskkværnet salt og peber

- - - - -

Kog kartoflerne møre i vand (i ca. 20 minutter). Hæld vandet fra, og lad dem køle af. Rens alle krydderurterne og hak dem groft. Rør yoghurt, cremefraiche og citronsaft sammen. Tilsæt krydderurterne, og smag til med salt og peber. Pil kartoflerne, skær dem i skiver (ca. 1 cm brede), og vend dem i yoghurtblandingen. Lad kartoffelsalaten trække i mindst en time, inden den serveres.
   
     
     
 Copyright © Bente Hoffmann, 2010
Opskriften er til fri afbenyttelse til privat brug.
Ved kommerciel eller anden offentlig brug kræves Bente Hoffmanns skriftlige tilladelse. Forespørg her >>