Hvidkålssalat med parmesanost og pære |
||||
¼ hvidkålshoved 1 ½ dl cremefraiche 18 % eller fromage fraise 3 spsk reven parmesanost (friskrevet er lækrest) ½-1 pære, ikke for moden Pynt: en håndfuld tranebær - - - - - Rør cremefraichen sammen med parmesanosten i en stor skål. Skræl pæren, skær den i fire både og fjern kernehuset. Skær hver båd i fire strimler og derefter i stykker på ca. ½ cm. Bland pærestykkerne i cremefraicheblandingen. Skær hvidkålen i tynde strimler, og kom den i cremefraicheblandingen. Bland det hele godt. Kom salaten i en serveringsskål og drys tranebær over. |
||||
Copyright © Bente Hoffmann, 2009 Opskriften er til fri afbenyttelse til privat brug. Ved kommercielt eller anden offentlig brug kræves Bente Hoffmanns skriftlige tilladelse. Forespørg her >> |
||||