Hvidkålssalat med parmesanost og pære

 
     
   
     
    ¼ hvidkålshoved
1 ½ dl cremefraiche 18 % eller fromage fraise
3 spsk reven parmesanost (friskrevet er lækrest)
½-1 pære, ikke for moden
Pynt: en håndfuld tranebær

- - - - -

Rør cremefraichen sammen med parmesanosten i en stor skål. Skræl pæren, skær den i fire både og fjern kernehuset. Skær hver båd i fire strimler og derefter i stykker på ca. ½ cm. Bland pærestykkerne i cremefraicheblandingen.
Skær hvidkålen i tynde strimler, og kom den i cremefraicheblandingen. Bland det hele godt. Kom salaten i en serveringsskål og drys tranebær over.
   
     
     
 Copyright © Bente Hoffmann, 2009
Opskriften er til fri afbenyttelse til privat brug.
Ved kommercielt eller anden offentlig brug kræves Bente Hoffmanns skriftlige tilladelse. Forespørg her >>