Hvidkålssalat med lakrids |
||||
¼ hvidkålshoved 3 - 4 spsk cremefraiche 18 % 1/3 tsk lakridspulver (raw liquorice powder) 2 knivspidser cayennepeber 1 moden pære Pynt: en håndfuld tranebær - - - - - Rør cremefraichen sammen med lakridspulveret og cayennepeberet i en stor skål. Skræl pæren, fjern kernehuset, og skær frugtkødet i mindre, grove stykker. Bland pærestykkerne i cremefraicheblandingen. Skær hvidkålen i tynde strimler, og kom dem i cremefraicheblandingen. Bland det hele godt. Salaten hældes i en serveringsskål og der drysses tranebær over. Lad hvidkålssalaten hvile i mindst en halv time inden serveringen, så lakridssmager får lov at 'sætte sig'. Serveres som tilbehør fx til grønne retter. |
||||
Copyright © Bente Hoffmann, 2011 Opskriften er til fri afbenyttelse til privat brug. Ved kommerciel eller anden offentlig brug kræves Bente Hoffmanns skriftlige tilladelse. Forespørg her >> |
||||