Gyldne fiskefrikadeller på den nemme måde |
||||
220 g frosne hokiloins (eller anden hvid fisk) 125 g frossen laks (1 filet) 1 lille rødløg 1 stor gulerod 2 æg 3 spsk mel 3 spsk mælk 2 knsp cayennepeber friskkværnet salt og peber Olie eller flydende margarine til stegning - - - - - Tø fisken op. Hak løget, og riv guleroden fint. Begge dele kan gøres i foodprocessoren. Skær fisken i stykker af et par centimeters bredde, og kom dem i foodprocessoren sammen med grøntsagerne, æg, mel, mælk og krydderier. Kør til ingredienserne danner en ensartet fars. Lad fiskefarsen hvile i køleskabet ca. ½ time. Varm olie eller flydende margarine op på en pande, og sæt fiskefarsen på med en ske. Steg fiskefrikadellerne ved svag varme ca. 5 minutter på hver side. Server sammen med fx kartofler, kogt broccoli og grøn salat. |
||||
Copyright © Bente Hoffmann, 2010 Opskriften er til fri afbenyttelse til privat brug. Ved kommerciel eller anden offentlig brug kræves Bente Hoffmanns skriftlige tilladelse. Forespørg her >> |
||||