Gyldne fiskefrikadeller – på den nemme måde

 
     
   
     
    220 g frosne hokiloins (eller anden hvid fisk)
125 g frossen laks (1 filet)
1 lille rødløg
1 stor gulerod
2 æg
3 spsk mel
3 spsk mælk
2 knsp cayennepeber
friskkværnet salt og peber

Olie eller flydende margarine til stegning

- - - - -

Tø fisken op. Hak løget, og riv guleroden fint. Begge dele kan gøres i foodprocessoren. Skær fisken i stykker af et par centimeters bredde, og kom dem i foodprocessoren sammen med grøntsagerne, æg, mel, mælk og krydderier.

Kør til ingredienserne danner en ensartet fars. Lad fiskefarsen hvile i køleskabet ca. ½ time.

Varm olie eller flydende margarine op på en pande, og sæt fiskefarsen på med en ske. Steg fiskefrikadellerne ved svag varme ca. 5 minutter på hver side.

Server sammen med fx kartofler, kogt broccoli og grøn salat.
   
     
     
 Copyright © Bente Hoffmann, 2010
Opskriften er til fri afbenyttelse til privat brug.
Ved kommerciel eller anden offentlig brug kræves Bente Hoffmanns skriftlige tilladelse. Forespørg her >>