Grove muffins

 
     
   
     
    2 dl hvedemel
1 dl grahamsmel
3 spsk muscovadosukker
1 håndfuld rosiner
1 håndfuld græskarkerner
1 knsp. salt
1 tsk. bagepulver (med top)
2 dl skummetmælk
1 æg
1 spsk rapsolie

- - - - -

Tænd ovnen på 200°.

Bland mel, sukker, bagepulver, salt, rosiner og græskarkerner i en skål, og rør mælk og æg sammen i en anden. Rør derefter mælkeblandingen i de tørre ingredienser og tilsæt så olien. Rør grundigt, så alt melet bliver rørt ud.

Kom dejen i smurte muffinsforme. Portionen passer til en silikoneform med plads til seks store muffins, men andre forme kan selvfølgelig bruges (juster bagetiden efter valg af forme).

Bag muffinerne med det samme. Bagetid: ca. 20 minutter.

Disse muffins er mere brød end kage og er velegnede fx til morgenmad eller brunch. Kan fryses.
   
     
     
 Copyright © Bente Hoffmann, 2010
Opskriften er til fri afbenyttelse til privat brug.
Ved kommerciel eller anden offentlig brug kræves Bente Hoffmanns skriftlige tilladelse. Forespørg her >>