Chokolademousse med appelsinskal |
||||
8 pasteuriserede æggeblommer 160 g mørk chokolade, 70% 4,5 dl piskefløde 1 1/2 spsk revet appelsinskal (husk at appelsinen skal være økologisk) Pynt: Revet mørk chokolade - - - - - Smelt chokoladen i en skål i vandbad (alternativt kan du smelte den i mikroovnen), og lad den afkøle lidt. Pisk æggeblommerne seje, og rør derefter chokoladen i. Tilsæt appelsinskallen. Imens ægge-chokolademassen køler lidt mere af, piskes fløden stiv. Vend flødeskummet i massen, og kom den i serveringsskålen (eller portionsanret). Chokolademoussen stilles koldt i mindst en time, inden den skal serveres. Drys reven chokolade på som pynt inden serveringen. Chokolademoussen kan laves dagen i forvejen. I øvrigt kan den fryses, hvis der fx skulle blive noget i overskud. |
||||
Copyright © Bente Hoffmann, 2011 Opskriften er til fri afbenyttelse til privat brug. Ved kommerciel eller anden offentlig brug kræves Bente Hoffmanns skriftlige tilladelse. Forespørg her >> |
||||