Til bal på Rådhuspladsen

Teenageren i gallakjolen - som hun selv har syet.

Engang for snart længe siden fortalte jeg om, at teenageren var i gang med at sy sin egen gallakjole til gallafesten her i 3. g. Og jeg lovede også at vise den her på bloggen ;-).

I dag er galladagen så oprandt, og første etape, nemlig at alle afgangsklasserne på Egedal Gymnasium & HF danser les lanciers på Københavns Rådhusplads, er løbet af stabelen i eftermiddags.

Moderen var (selvfølgelig ;-)) indkaldt som fotograf (ligesom hobevis af andre forældre!), og alle jublede over, at der ikke var en sky på himlen eller en eneste dråbe regn i sigte. Det havde unægteligt taget en voldsom del af fornøjelsen.

De unge mennesker har været henne at spise og er nu i limousiner på vej rundt i byen, en tur med indlagte fotostop. Til sidste går turen ‘hjem’ til gymnasiet, hvor der atter skal danses lanciers – og festes.

Men nu må I undskylde mig, jeg skal lige have en bid mad, inden jeg skal videre til næste fotoopgave. På gymnasiet. Ja, hvad gør man ikke for sit store barn :-).

12 comments to Til bal på Rådhuspladsen

 • Flot.. det er hun sørme sluppet rigtigt god fra.. 🙂 hvor sjovt at de danser på Rådhuspladsen, det har jeg aldrig hørt om før. 🙂

 • Flot kjole, hun er sørme dygtig til at sy…Har aldrig hørt om at danse lancier på Rådhuspladsen, men sikkerte smaddersjovt at deltage i og se på…God fotoaften..;-D

 • Jamen hvor er hun dog smuk i den kjole; flot stykke arbejde! Og ih, hvor hun ligner sin mor på især det sidste billede 🙂

 • Pia

  Hvor er det en flot kjole din datter har syet 🙂
  Man gør da selvfølgelig alt for sine børn, små eller store, det gør ingen forskel.
  Jeg har heller aldrig hørt om dans på Rådhuspladsen, men jeg bor jo også la-a-angt væk 😉

 • Hvor er det en smuk kjole, og den klæder hende rigtig godt.

  Tillykke til moderen også – jeg regner med at skulle give den yngste huen på inden længe, og det er jo lige spændende hver gang.

 • Kære alle
  Tak for jeres kjoleros – jeg skal nok bringe den videre til rette sted :D.
  Og nej, jeg kendte heller ikke til det med at danse på Rådhuspladsen, før teenageren fortalte om det. Men jeg kan høre, at flere af hendes venner, der går på andre gymnasier, også gør det.

  Og, Ditte, sig aldrig det der med, at vi ligner hinanden højt … hun kan ikke rigtig li’ det (selv om det passer) ;-).

 • Skønne billeder – sikke en livsglæde, der stråler ud af dem 🙂 Det må have været en smule koldt at danse med bare arme og skuldre, men kjolen er bare så flot!

 • Det er hun da ikke helt tosset til, din søde datter 🙂 Stærkt gået at vælge en rød farve – det er der ikke så mange, der tør, og hun er flot i kjolen – også selv om hun ligner dig 😉
  Følte mig lidt beroliget ved at erfare, at der er flere andre end mig, der aldrig har hørt om lanciers på Rådhuspladsen… godt nok er jeg selv fra provinsen, men jeg arbejder dog sammen med en hel del københavnere.
  Fortsat god fornøjelse med fototjansen…

 • Hvor er det en flot kjole – jeg er dybt imponeret over, at hun selv har syet den. Wow! Sikken et talent at have. 😀

 • @Madame: Koldt? Nej, ikke mens de dansede på Rådhuspladsen. Det var kl. 15, og solen bagte. Og ja, livsglæde var der masser af ;-).

  @Ellen: Den røde farve valgte hun helt bevidst, både fordi den klæder hende, og fordi hun kan lide signalværdien i den :-). Og tak – ja, der er godt nok noget, hun kan dér, som moderen slet ikke kan!
  Som skrevet kendte jeg heller ikke til Rådhusplads-lanciers i forvejen – selv om jeg har tilbragt det meste af mit voksne liv i hovedstaden og dens nære omegn ;-).

  @Jens: Tak, jeg bringer rosen videre :-). Og ved du hvad, jeg er også imponeret ;-).

 • kim

  Galla – smuk i den flotteste røde kjole – og det allerdejligste vejr.
  Livet er herligt.

 • Ja, Kim, sådan en dag er livet vist ret uovertruffent. Både for døtre og mødre 🙂

Leave a Reply

  

  

  

Det blogger jeg om …

Tidligere skriverier