Sandskulpturer en masse

Det er lige nu – nå ja, og så resten af sommeren – at der er Københavns Sandskulptur Festival på Ofelia Beach lige ved siden af Skuespilhuset. Og da grundlovsdag placerede en halv fridag lige for næsen af manden i mit liv og mig, ja, så valgte vi at spendere den med bl.a. at se de 20 skulpturer på havnen.

Man bliver taget med på en rejse, hvor I vil opleve verdensskabelsen, urtiden med dinosaurers, Romerriget, middelalderen med riddere, det gamle København, nutiden og fremtidens samfund med futuristiske skulpturer, som festivalens hjemmeside beretter. De mange ton sand, der er forvandlet til skulpturer, er et imponerende værk, og jeg kan godt røbe, at vores kameraer kom på overarbejde ;-).

Den sidste skulptur her hedder Frugtsommelighed og mangfoldighed og er skabt af russeren Pavel Mylnikov. I al sin kraftfulde enkelthed blev den min favorit på udstillingen, og derfor fik den også min stemme til publikumsprisen.

Og så må vi vist også hellere komme til Hundested i løbet af sommeren og se årets sandskulpturfestival dér – jeg kan jo slet ikke få nok af de der forgængelige kunstværker :-).

17 comments to Sandskulpturer en masse

Leave a Reply

  

  

  

Det blogger jeg om …

Tidligere skriverier