På besøg på Radio24syv

Som jeg fortalte i forrige indlæg, blev jeg forleden interviewet om erindringsskrivning til Ibens på Radio24syv. Vil du høre udsendelsen, så kan du gøre det lige her

Ibens, 23.02.2014

4 comments to På besøg på Radio24syv

 • Jeg hørte det i dag – dog ikke det hele, men som du skriver kan man få det on-demand; jeg tænkte jo nok det var DEN Bente Hoffmann. Jeg har skrevet nogle erindringer og ville gerne høre hvad du sagde om at “filtrere” (så jeg lytter en gang til on-demand). Der er mange mennesker, som har svært ved at skrive om “alting” – og ofte er det jo de ting, man ikke kan lide at skrive om, som betyder mest. Jeg arbejder på sagen 🙂

  • Jo da, Donald, det er skam den Bente Hoffmann 😉 .
   I øvrigt tror jeg ikke, at man altid skal skrive om ‘alting’. Det kan være vigtigere at vælge særlige episoder ud. Det vigtigste er, at en evt. læser ikke får følelsen af at blive snydt, fordi vedkommende tydeligt kan mærke, at noget (måske vigtigt) er udeladt i beretningen.

 • anna degn

  Kære Bente

  Jeg har netop, lidt forsinket, hørt dig fortælle om Skrivditliv.dk på Radio24syv. Det var et rigtig fint interview, og jeg holder generelt meget af at høre Ibens,
  og mange af de andre spændende programmer der er på den kanal:)
  Jeg skriver til dig fordi jeg meget, meget gerne vil dele min fortælling med omverdenen, men jeg kan ikke rigtig få hul på det… Jeg tror det ville være fantastisk med sådan et kursus hos dig, men desværre bor jeg i Sønderborg og har pt. ingen penge:( Min forestilling er at jeg gerne vil skrive min fortælling humoristisk, sådan lidt ala “Forbandede Ungdom” Jeg vil gerne væk fra vreden, frustrationen og ensomheden på en sjov måde…nå, men da jeg sad og lyttede til dig fortælle i radioen, kom du pludselig ind på kvinden, der havde slået sin mand ihjel og jeg gøs…fordi i sidste ugen var der en mor fra min søns klasse der myrdede sin kæreste. Og det første jeg tænkte: selvforsvar! Min søn går kun i anden klasse, så det var selvfølgelig et chok for alle. Jeg tog det dog uhensigtmæssigt meget til mig og blev voldsom ked af det, men det tror jeg handler om, at min folkeskoletid var fyldt med sørgelige historier også…og jeg har altid været meget sensitiv omkring andre børns ulykkelige situation. Essencen af denne kommentar er vel, at jeg meget gerne vil høre fra dig, hvornår du næste gang har kursus og hvormeget det koster. Min fortælligen handler kort fortalt om en opvækst med en far fra Samsø og en mor fra Budapest. En blodprop i hjernen som 19-årig pga p-piller, indlæggelse på flere psykiatriske afdelinger med voldsomme depressioner, men samtidig en lykkelig historie om, hvordan jeg har hevet mig selv ud af depressionens og alkoholens
  favntag, og nu har et næsten “normalt” liv:) Ikke at jeg nogensinde bliver helt normal, men jeg vil så gerne advare unge piger om p-piller, det kan ødelægge et helt liv…slut for nu. Og tak for et inspirerende og hudløst indslag. Jeg kommer helt sikkert til, at følge dig her på bloggen. Kærligst Anna (46 år)

  • Det lyder som en voldsom historie, du bærer rundt på, Anna – kan godt forstå, du gerne vil skrive om den. Hvis du vil vide, hvornår Skriv dit liv næste gang afholder kurser samt hvor, vil jeg anbefale, at du tilmelder dig vores Nyt om kurser-liste. Så får du automatisk besked. Du kan også prøve at undersøge, om der er lignende kurser fx på aftenskoler i dit lokalområde. Pøj pøj med at komme i gang med skriveriet!

Leave a Reply

  

  

  

Det blogger jeg om …

Tidligere skriverier