Om Bente

Bente Hoffmann, årgang 1965. Opvokset og videreudviklet i Københavns nære omegn, bosat i Frederikssund fra 2005-2012, men nu indbygger i Kongens Lyngby.

Er den stolte mor til en fremadstormende, ambitiøs årgang 1992-datter, som læser på CBS. Har kasseret én ægtemand, men anskaffet mig en ny og bedre. Har været fuldtidspapmor i et par år, men der ligger mit talent ikke.

Tilbragte en del år på Københavns Universitet, der i 1995 slap mig ud som cand.phil. i dansk. Er siden også blevet effektivt it-opgraderet og kan kategoriseres som vild med webarbejde.

Har siden slutningen af 90’erne arbejdet som forlagsredaktør og webredaktør og har fra november 2003 – maj 2008 været min egen chef i butikken for blandede sproglige bolsjer, også kaldet Redaktricen.

Her har jeg fem dokumentarbøger på samvittigheden, lige såvel som jeg lægger navn til oversættelsen af to norske(!) kogebøger. Har desuden skrevet virksomhedsportrætter, web- og brochuretekster, artikler, klummer osv. samt redigeret andres skriverier. En enkelt novelle er såmænd også udgivet med mit navn på. Har også undervist i at skrive og nu og da holdt foredrag.

I juni 2008 lod jeg mig friste af et almindeligt lønmodtagerjob og blev webkommunikatør i en stor finansiel koncern i København. Men pr. 1. oktober 2009 nedsatte jeg mig atter som selvstændig, og der har jeg været siden, på nær en afstikker på et halvt år til et job som projektleder med ansvar for koncept- og teknologiudvikling hos VisitNordsjælland.

Har blogget en del år og siden marts 2008 her. Blogger fordi jeg synes, det er sjovt – og så handler det jo om ord. Mit livs kærlighed 🙂

Synes du, jeg skal have en mail, så skriv til: post@bentehoffmann.dk.

Det blogger jeg om …

Tidligere skriverier