I skole i sommervarmen

Første gange jeg var på La Oficina på Frederiksberg var til mit allerførste blogtræf sidste forår. I dag var jeg der igen. Men anledningen var en helt anden. Jeg skulle nemlig i skole. Sommerskole for selvstændige.

Så en steghed eftermiddag er blevet tilbragt i selskab med omkring 20 andre små selvstændige samt journalist og forfatter Karen Lumholt, der skulle inspirere os til at vækste fra biks til business. Der faldt et par interessante lunser viden af om virksomhedsvækst, og resten kan vi læse os til i bogen, der fulgte sammen med ’skoledagen’. Men … det mest interessante var nu at komme ud og netværke med en flok andre selvstændige og høre om erfaringer og udfordringer fra det brogede mikrovirksomheds-landskab.

Og så havde Lotte heldigvis vagt på La Oficina i dag, så der blev også tid til en hyggelig sludder med hende. Dejligt ;-).

4 comments to I skole i sommervarmen

Leave a Reply

  

  

  

Det blogger jeg om …

Tidligere skriverier