Her slutter Bentes blog

210314_1

I dag er det præcis 6 år siden, jeg oprettede Bentes blog. Med snottet løbende ud af næsen og en deadline hængende truende over hovedet.

I dag er også dagen, hvor jeg skriver bloggens sidste indlæg.

1.126 indlæg er det blevet til siden 21. marts 2008, langt de fleste i de første 3 år. Bloggen har været nedprioriteret længe (og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været på besøg på andres blogs), og nu stopper jeg skriveriet helt. Det har været supersjovt og givende at være en del af blogsfæren – og mange tak for det! Men efter at have sat bloggen på pause igen og igen, opgiver jeg nu tanken om, at den nogensinde kommer op i gear igen.

Bloggen bliver ikke slettet, for den fungerer som min egen udvidede hukommelse. Og især mine madopskrifter bliver fundet og brugt af andre – nå ja, jeg bruger dem såmænd også selv via iPhonen, når jeg skal tjekke en ingrediens eller andet … lige der midt i madlavningen.

At jeg stopper med at blogge her betyder ikke, at jeg forsvinder fra nettets overflade. Jeg skriver jævnligt indlæg om webkommunikation på webredaktricen.dk, min virksomhed (det seneste indlæg er såmænd udgivet i dag). Og netværket Blogkvinder 40+ lever også fortsat sit (meget) stille liv i cyberspace.

Jeg er derude, og jeg er altid blot en e-mail væk. Men her slutter Bentes blog. Og her slutter internettet 😉 .

Ha’ det godt, kære blogvenner.

10 comments to Her slutter Bentes blog

 • Kære Bente
  Tak for kampen 🙂
  Det har været dejligt at følge med og også møde dig ‘live’. Jeg håber, og ved, at du har fundet andre måder at kommunikere på, men er glad for at du var med til at hjælpe mig på vej i blogosfæren. Selv holder jeg også en pause fra bloggeriet p.t., men prøver at følge med på de ‘nærmestes’ blogs.
  Rigtig god vind fremover.
  Mange hilsner fra Benedicte

  • Tak for dine søde ord, Benedicte! Ja, kommunikere kan jeg slet ikke lade være med – stopper jeg en dag, så er den helt gal 😉 .
   Og tak til dig for inspirerende læsning på din blog og for de hyggelige møder, vi har haft ude i den virkelige virkelighed til blogtræf!
   Også god vind herfra …

 • Jeg kan kun sige tak for bekendtskabet – det har været hyggeligt at møde dig, også ude i det virkelige liv.
  Alting har sin tid, og bloggeriet vel også. Jeg synes stadig, at det er sjovt og givende, så jeg bliver ved et stykke tid endnu.

  • Tak og i lige måde, Ellen – det har været en fornøjelse, hver gang vi har mødt hinanden! Og god fornøjelse med dit fortsatte bloggeri – jeg er sikker på, at det ikke er alle, der ‘rammer muren’, som jeg synes, jeg har gjort 😉

 • Det skal være sjovt, ellers er det bare en lænke om foden.
  Det har været hyggeligt at læse med (når jeg har haft overskud til at læse) og også at have mødt dig ude i det virkelige liv.

  Hav det godt og pas godt på dig selv!
  Forårshilsen fra Kari

 • Tak for følgeskabet, det har været godt at følge dig 🙂 Jeg er stadig glad for min blog, men frygter nogen gange for at jeg som en enlig dinosaur sidder tilbage, mens alle andre hygger sig på facebook, twitter og instagram 🙂

  • Tak, Lene, det har også været hyggeligt at ‘møde’ dig! Tja, måske tynder det ud i blogland, fordi bloggen kræver så meget mere tid, grundighed og kvalitet for at være læsværdig – ikke som de superhurtige, kort og flygtige updates andre steder (det er nu heller ikke der, jeg har bevæget mig hen (selv om jeg har konti)). Men jeg er sikker på, at mange alligevel vil blive ved med at blogge – og læse med hos andre. Fordi bloggen kan noget andet end de andre platforme. Så jeg tror ikke, du bliver ‘blog-ensom’ 😉

 • kim

  Tak for turen Bente, det var en fornøjelse at læse med.

Leave a Reply

  

  

  

Det blogger jeg om …

Tidligere skriverier