Fod på det satans liv

210210_1

Det var lige det, der skulle til!

En formiddag med søvn og sløvhed og tosom brunch. Og så en tur i fitnesscentret sammen med manden i mit liv. Fordi vi trængte begge to ;-). Og fordi vi helt ærlig ikke fandt det attraktivt at traske tur ude i det grå vejr, hvor snebygerne konstant kom og gik.

Nu er jeg fit for fight igen. Og klar til at tage imod teenageren, der inden længe vender hjem – efter otte kærestedage i det nordjyske. Og senere end forventet. For Aalborg Lufthavn har kæmpet med både sne og en airbus her til eftermiddag, forlyder det fra min datter, som dog er på sjællandsk jord nu.

Hverdagen står og vinker lige rundt om hjørnet nu (med mere sne! ØV!). Men jeg tror, jeg har fod på det nu, det satans liv, så lad den bare komme an. Hverdagen ;-).

2 comments to Fod på det satans liv

  • Jeg kunne høre TV2 og ‘Det satans liv’ bag linjerne 🙂 Sikke nogle dejlige vinterstøvler du har!
    Sådan en tur i fitnesscentret er også noget, jeg burde tage op – kunne godt trænge til at blive fit for fight igen …

  • Ha ha, Madame, det var skam også Steffen & Co., jeg havde i tankerne, da jeg skrev indlæggets titel ;-). Mon du behøver en tur i fitnesscenter – jeg mener, sådan som du stæser rundt og holder to huse i stand!

Leave a Reply

  

  

  

Det blogger jeg om …

Tidligere skriverier