Et godt gab

280110_1

Det her er Laban. Som han veltilfreds og henslængt lå i min stol lige før. Men det kunne have været mig. I hvert fald bor der også nogle velvoksne gab i mig lige nu ;-).

Jeg havde helt glemt, hvor udmattet man bliver af at lære nyt hver dag. Af at bruge (næsten) ukendt software. Af at bruge Mac i stedet for pc. Eller af at tilpasse sig DSB’s luner, hvor en morgen-S-togstur fra Frederikssund til Emdrup pludselig tager den dobbelt tid af normalt. Selv om vejret er smukt, og sneen faldt i går.

Der er godt nok ikke meget krudt tilbage i mig lige nu … men masser af gode gab :D.

10 comments to Et godt gab

 • Får Laban og Møffe egentlig børstet tænder? Jeg spørger fordi jeg læste dette:
  http://www.dyrlaegehusetkolding.dk/documents/Tandboerstningkat.pdf
  🙂

 • Nix, Søren ;-). Men de spiser et seriøst tørfoder med indbygget ‘tandbørstnings’-effekt.

 • Jeg tog toget hjem fra job i onsdags og sjovt nok var min bane den eneste der ikke var ramt at snekatastrofe problemer. Så det gik faktisk hurtigt at komme hjem. Laban ser godt nok dejlig afslappet ud. Men det er også hårdt at være kat i disse snetider, der er jo ikke så meget udendørs aktivitet!
  God weekend

 • Jeg forstår dig så godt, Bente, det er anstrengende at lære nyt hele dagen og mange dage i træk. Vores katte får også gabt en del mere end ellers for tiden – udendørslivet lokker ikke rigtigt 🙂

 • Jeg er også på kursus for tiden og det med at “være på” i flere timer trætter, nogle gange er hjernen bare ikke med 😉
  Du må ha’ dig en eftermiddagslur.

 • En dejligt afslappet kat! Puskis går kun også hen til døren, ser ud – og drejer så om på hælene igen. Ikke tale om, at man skal ud – så hellere sofaen!! 🙂

 • Ja man vænner sig hurtigt til knapper mv. min ringe trøst til de kæmpende kursister har altid været “tænk funktionalitet”.

  Ikke desto mindre kan det være et mareridt at finde den rigtige knap/menu til den funktionalitet, man ønsker. Bruger man menu’er på engelsk er det lidt mindre vanskeligt, for dem kan man da i det mindste google.

 • Det er et supergodt billede! Jeg er desværre aldrig hurtig nok til at fange den slags billeder. 😀

 • Katte, der gaber, ser altid sjove ud på billeder. Jeg kan godt forstå, at du selv er træt, du har jo ændret din daglige rytme og modtager pludselig mange nye indtryk, hvoraf du forventes at skulle tilegne dig noget. Det er da mange ting på en gang.

 • @Havehyrden: Så har vi vist kørt med samme S-togslinje onsdag eftermiddag – der gik det også glat for mig. Det var først torsdag morgen, den var helt gal. Og ja, det er vist hårdt at skulle sove så meget, som kattene gør ;-).

  @Madame: Ja, jeg må sande, at det går lidt mere trægt med indlæringen end tidligere ;-). Og nej, her bliver katteturene udenfor også meget korte!

  @Lene: Du har ret. Nogle gange er det, som om hjernen er parkeret et helt andet sted ;-). Men derudover synes jeg nu, at det er fedt at lære nyt! Og du ved nok … middagslur er ikke rigtig mig :-).

  @Mia: Ha ha … jeg ser Puskis for mig :D. Mine katte smutter nu en tur ud nu og da – men meget bli’r det ikke til!

  @Donald: Det er bestemt godt at holde fokus på funktionaliteten – og det synes jeg nu også er lykkedes. Min første ‘produktion’ er næsten i hus ;-). Men det kræver lige lidt tid at sætte sig ind i et nyt program …

  @Jens: Mange tak – og det var rent held, at jeg fik det ;-). Jeg ville bare tage et billede af den sovende kat – men så fik Laban lyst til at gabe. 15 sekunder senere var han smuttet!

  @Henny: Det har du ret i: Gabende katte ser sjove ud ;-). Og ja, jeg formodes faktisk at blive klogere og mere kompetent af det kursus – det er da noget af et pres :-).

Leave a Reply

  

  

  

Det blogger jeg om …

Tidligere skriverier