Den allersidste rest af sommer

201013_1

Det var en pludselig indskydelse, der fik mig til at plukke de få udsprungne dahliaer i fredags – nå ja, og så også min trang til at have de allersidste rester af sommer indenfor og inden for synsvidde. Og det var en god indskydelse! For lørdag morgen var det slut. Den første nattefrost havde gjort kål på alle mine dahliaer (og nej, jeg har slet ikke så mange mere, som jeg havde engang – men jeg har jo også en meget mindre have, end jeg havde engang ;-)).

Synet af de slatne, frostskadede dahliaer blev startskuddet til at gøre min lille rækkehushave vinterklar. Og det blev den så i dag. Op af jorden med dahliaknoldene og ud af krukkerne med de sidste forkølede sommerblomster og afdankende krydderurter. Der ser godt nok lidt tomt ud nu derude i min forhave. Men jeg ved jo heldigvis, at der gemmer sig løg til forårsblomster i jorden. Og at jeg kan gøre forhaven lige så frodig igen næste år, som den var i år.

201013_2

Et udsnit af min have, juli 2013

Det hjælper lidt på det 😉 … selv om der er længe til, her hvor dagen har aftaget 7 timer og 24 minutter, og vinteren venter rundt om et par hjørner.

12 comments to Den allersidste rest af sommer

Leave a Reply

  

  

  

Det blogger jeg om …

Tidligere skriverier