Blog eller ej

Den har fået mange tanker på det seneste, min trist hensygnende blog, der ligger her og gisper efter en god genstart på den der tamagotchi-agtige måde, jeg engang skrev om. For skal den ‘genstartes’, eller skal jeg barmhjertigt aflive den?

Jeg synes ikke, jeg har meget (blogegnet) på hjerte for tiden, og smalltalk om vejr og vind m.m. gider jeg end ikke selv at høre på/læse om – den slags får en gang imellem plads på min Fjæsbog-profil (hvor jeg også er en sjælden gæst), men det er også det. Og så er der tiden, den lille djævel, jeg altid slås med. Men når det kommer til stykket, så nænner jeg jo ikke at nedlægge bloggen! Det ville være som at kassere fire års fint bekendtskab på et meget spinkelt grundlag. Og … hvor pokker skulle jeg gøre af dem, hvis der skulle dukke en stak gode blogbare tanker op!? 😉

Endnu engang må jeg konkludere (efter en seriøs omgang metablogging ;-)), at jeg opretholder min status som (lejligheds)blogger. Jeg satser på at publicere et indlæg igen, inden der er forsvundet yderligere to måneder!

Nå ja, og når nu jeg er her, så kommer der også en enkelt update på mit haveløse liv: Næsten alle de dahliarødder, jeg flyttede med til Lyngby i januar, døde (for varm kælder og for kold altan) – kun de gule, som ses i baggrunden på billedet, klarede skærene. Men de er jo slet ikke nok til mig dahlia-freak, så jeg har shoppet en enkelt ny yndighed, Castillo hedder den. Og den er smuk, hvis du spø’r mig, og gør sig rigtig godt på min frodige altan ;-).

4 comments to Blog eller ej

 • Lejlighedsblogger er vi vist nogle stykker der er.
  Ideer og indlæg ligger heller ikke på lur her, for at blive udgivet.

  Nybyg er tit rigtig godt isoleret, så du skal nok tænke alternativt, når dahlia-tiden igen er forbi. Der kan vist være ret så mange af dem på din “lille” altan 😉
  Rigtig god søndag ☺

  • Tja, Kari, det er nok bare det, vi skal vænne os til at være, lejlighedsbloggere.
   Jeg har nu i øvrigt kun tre krukker med dahliaer – men så har jeg også en masse andet :-). Men jo, jeg må tænke alternativt, når der skal overvintres.
   I lige måde med den gode søndag 😉

 • Jeg har nogle af de samme overvejelser med min blog. Men den får lov at blive. Det er trods alt begrænset, hvor meget brød, sådan en æder. Og så er den der jo, hvis man en dag skulle få lyst til at skrive et eller andet ….

Leave a Reply

  

  

  

Det blogger jeg om …

Tidligere skriverier