Aftenbeskæftigelser

I går aftes sad jeg ude ved denne tid og spejdede efter de stjerneskud, Ellen havde berettet om – okay, indrømmet, på et tidspunkt blev det indersiden af øjenlågene, jeg kiggede på. Og stjerneskud så jeg ingen af ;-).

Men her til aften har der ikke været andet at gøre end at trække indenfor, mens megaregnvejret kaster sig ned over Sjælland, og især voldsomt her nordpå. Og hvad er mere oplagt på sådan en plaskende lørdag aften end at se Barnaby i tv og være lige så taknemmelig som Henny over, at man ikke bor på noget nær verdens mest kriminalitetsplagede sted?

To meget forskellige aftner, men med hver deres charme ;-).

8 comments to Aftenbeskæftigelser

 • Altså, det er heller ikke lykkedes mig at se et eneste stjerneskud!!! (Man må kunne klage…..). Men Tema-lørdag på DR2 fejlede ikke noget 😉

 • Jeg faldt i Barnaby igen. Noget af det gode ved den serie er, at det meget ofte er de usympatiske personer, der bliver ryddet af vejen.

 • Jeg var ikke ude at kigge – for det var overskyet.
  Men Barnaby falder jeg også for, efterhånden er jeg klar over at det skyldes at man taler sammen i fordragelig old-English Agatha Christie stil eller hvad det nu er. Når der en enkelt gang imellem er et mord, så er alle ligeglade, for livet, regattaen eller svindelen skal jo gå videre. Ikke noget med overdrevet uhygge her! (Kun lidt larmende musik når vinden blæser).

 • Vi saa et kaempe stjerneskud da vi var i DK. Det var saadan en med lang hale og et ordentligt SWUSSSSSSJ (i hvert fald i fantasien) paa halen. 🙂

 • Jeg glædede mig over, at jeg bor på et af de højeste punkter i københavn og så gik jeg tidligt i seng….. 😀

 • Laura

  Næh stjerneskud skulle vi da vist kigge langt efter, for hold da op, hvor det regnede!
  Her var det pasning af Lillepigen så Barnaby var skiftet ud med teletubies.
  Har sendt dig en mail for søndag og blogtræf “driller” lidt.
  Mange hilsener med sol og søndag til dig fra Laura

 • Øv, Bente, og nu havde du lige sat dig for at gøre en seriøs indsats for at se stjerneskud 🙁
  Jeg så nogle skud fredag aften – til gengæld går jeg desværre glip af Barnaby om lørdagen, når vi er i Sverige – men kan ikke få det hele 😉

 • @Bibbi: Ja, for pokker, en klage må der til. Men hvor mon? 😀

  @Henny: Ja, det er ret svært at blive sur på noget eller nogen i den serie ;-).

  @Donald: Jeg synes nu, der er en hel del mord i Barnaby – faktisk så mange, at man kan frygte en affolkning af Midsommer ;-). Gårsdagens afsnit var faktisk en undtagelse med bare et enkelt mord. Men jo, ellers er det hele ret fordrageligt.

  @Tina: Du er sikker på, det ikke var et styks fyrværkeri, ikk’ 😀

  @Jens: Ja, i går var det godt nok godt at befinde sig langt over jordniveau. Vi slap vist med lidt mindre regn her end København og Øresundsregionen gjorde ;-).

  @Laura: Teletubies i regnvejr – det må have været hyggeligt ;-).
  Du får blogtræf-svar på mailen.

  @Ellen: Ja, det var altså noget rod. Men der kommer vel nogle andre stjerneskud forbi en aften ;-).
  I øvrigt var Sverige garanteret mere interessant end Barnaby …

Leave a Reply

  

  

  

Det blogger jeg om …

Tidligere skriverier