Afgangsklassebillede

Lægger du ikke billedet på din blog? spurgte flere af de unge mennesker, som tidligere på aftenen besøgte os og slet ikke kunne få nok af at studere klassebilledet fra formiddagens dimission, som vi havde printet i stort format og hængt op.

Så derfor: Her er 3. t, 25 af årets 231 afgangselever fra Egedal Gymnasium & HF. For en sjælden gangs skyld her på bloggen er det faktisk muligt at klikke på billedet og se det i stort format ;-).

Nå ja, og så ville de unge mennesker jo også gerne have billedet på Facebook. Så det er da heldigt, at jeg for et par måneder siden ‘overgav’ mig og oprettede en profil (igen), så jeg kunne lægge et link til dem. For der er stadig ingen, der får mig til at lægge billeder direkte på Fjæsbogen. Men det er en helt anden historie, som vist kræver helt sit eget blogindlæg … ;-).

11 comments to Afgangsklassebillede

 • Dejligt billede, så jeg forstår godt at de gerne vil have det selv. Iøvrigt er jeg helt enig med dig omkring billeder og FB 🙂

 • kim

  Hej Bente,
  Jeg ville gerne læse dine tænker omkring Facebook – og billeder. Jeg har modstræbende oprettet en profil, og overvejer stadig at lukke den igen.

 • Et stort tillykke med din datter! Og så klukker jeg lidt over, at du har overgivet dig til Facebook :-))

 • Også jeg er på FB…men har gemt et link til dig, hvori du beskriver metoden til at slette sin profil…(godt at have i baghånden..hvis nu!) 🙂

 • Tillykke – hvor er det dejlige billeder! (Her og foregående indlæg.)

 • @Ditte: Tak ;-). Og ja, en sund skepsis over for Fjæsbogen er ikke helt dumt …

  @Kim: Jeg har med jævne mellemrum ytret mig om min skepsis over for FB, alle indlæg tagget Facebook findes her. Især er jeg ikke tryg ved, at man overgiver alle rettigheder til ord og billeder til FB, eller det har man i hvert fald gjort. Derfor har jeg heller ikke installeret noget plugin, der automatisk trækker mit blogindhold over på FB – i stedet deler jeg manuelt linkene til mine blogindlæg. Så er alle rettigheder nemlig kun mine.
  Ang. billeder og ophavsret har jeg skrevet et par indlæg, der ligger i kategorien Ophavsret.

  @Madame: Mange tak ;-). Ang. FB, så er det nu mest pga. mit nye job, at jeg har oprettet en profil. Jeg skal nemlig også vide noget om det. Men … nu er vi i hvert fald venner dér :-).

  @Anne: Det link smider jeg skam heller ikke væk :-).

  @Donald: Tak skal du ha’!

 • kim

  Hej Bente, og tak for dit svar. Det må jeg omgående læse.

 • kim

  Hej igen Bente 🙂

  Jeg læste dine indlæg som du linkede til, vedr. facebook, og det var helt som frygtet.

  Tak for slette-linket som jeg har anvendt. Der går dog 14 dage inden sletningen gennemføres.

  Mange hilsner
  kim

 • Du mente da vist din FB-skepsis ret alvorligt, Kim! Men velbekomme. Selv har jeg valgt nu at have en ‘light-profil’, så jeg kan få den FB-erfaring, jeg mangler til mit nye job ;-).

 • Jeg er nok en af de mest passive FB-brugere i verden, så jeg er ikke så nervøs – lægger heller ikke billeder ud – for slet ikke at tale om link til min blog! Der er jo kolleger, der er ‘venner’, så det går slet ikke.
  Men de unge har vist ikke helt de samme forbehold 🙂

 • Jo, Ellen, de unge har mange forbehold i de sociale medier, flere end de ældre har – jeg kan huske, jeg engang har linket til en undersøgelse, der viser det. Så det er altså ikke bare noget, jeg siger ;-).

  Ang. kollegaer så er der vel ingen garanti for, at de ikke finder din blog … også helt uden FB-link. Personligt skriver jeg ikke noget her på bloggen, som ikke må læses af alle – ligegyldigt hvilken relation (om nogen) de har til mig.

Leave a Reply

  

  

  

Det blogger jeg om …

Tidligere skriverier